Druhá tvář jakosti - Janeček, Z.
Akosť ako prierezová problematika a jej vzťah k iným problematikám. Problematika akosti bola na niektorých školách prijatá nielen ako učebný predmet, ale aj ako postoj k úrovni vyučovacieho procesu. Metódy a nástroje akosti. Prínosy pri uplatňovaní TQM na školách.