Systém zabezpečení kvality v Honeywell, s.r.o. - Görner, V.
Honeywell, s.r.o. je nadnárodná spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti regulačnej techniky, priemyselnej automatizácie a riadiacich technológiách. V Prahe je centrum firmy pre strednú a východnú Európu. Kvalita vo firme Honeywell. Aplikácia noriem ISO 9000. Budovanie systému kvality podľa normy ISO 9001 v českej pobočke.