Postoje české veřejnosti k reklamě - Vysekalová, Jitka
Analýza tendencií v postojoch českej verejnosti k reklame podľa prieskumov MARKTESTu, spoločnosti pre prieskum trhu a verejnej mienky, ktoré sa uskutočnili v r. 1993-1996. Všeobecné požiadavky na reklamu. Názory na intenzitu reklamy. Postoj k reklame so sexuálnymi a erotickými motívmi.