Internet poskytuje možnosť efektívnej reklamy - Príhoda, N.
Výhody reklamy na Internete. Reklamné kampane. Internet - najlepší reklamný prostriedok. Výroba reklamy na Internete v praxi. Atraktívnosť jej spracovania.