Zásadní otázka: Co je lepší - Šporková, S.
Výhoda inzercií v jednotlivých médiách - denníkoch, časopisoch, rozhlase a televízii. Odhad výdavkov na reklamu v r. 1996. Umiestnenie reklamných blokov. Sledovanosť reklamy v hlavnom vysielacom čase, tzv. prime time od 20.00 hod.