Účinnosť reklamy závisí od mnohých faktorov Pre propagáciu produktu si treba vybrať vhodné médiá - Klepochová, Dagmar, 1968-
Účinnosť reklamy - vzťah medzi vytýčeným reklamným cieľom a jeho splnením. Ekonomické ciele účinnosti reklamy. Reklamné kampane. Vhodnosť médií pre propagáciu určitého produktu. Výskum médií. Výskum účinnosti reklamných prostriedkov. Cenník vysielania reklamných šotov v SR.