Certifikáty americkej vlády - v rámci USAID - Guga, R.
Poradenské stredisko pre slovenské podniky a banky pôsobí na Slovensku pod názvom Slovenské centrum pre reštrukturalizáciu podnikov v rámci nadácie USAID. Vo svojom poradenstve sa zameriava na pomoc pri reštrukturalizácii firiem, bánk a podnikov, na skvalitnenie finančného manažmentu a účtovníctva. Rozhovor s riaditeľom novozaloženého Slovenského manažérskeho tréningového centra p. Ing. R. Gugom - SMTC.