Poradenstvo
Z obsahu prílohy: Poradenstvo pri vypracúvaní podnikateľských plánov sa musí zakladať na reálnosti stanovených cieľov. Stále sa veľká časť podnikateľov obracia na daňových poradcov, až keď sa vynorí nejaký problém. Energetické audity a poradenstvo zatiaľ v legislatívnom vákuu. Poradenstvo v oblasti financií si vyžaduje skúsenosti a profesionalitu.