Informačné technológie - Šupšák, Jozef
Digitálna sieť GSM čoraz širšie rozprestretá. Vzdelávacia hodnota multimédií. Siemens Nixdorf na vlnách nových paradigiem. Širokopásmové siete a prenos multimediálnych aplikácií.