Informačné technológie - Beleš, T.
Z obsahu prílohy: Nástup PC videotelefónov. Compaq: útok na najvyššie priečky. Využívanie Internetu v ČR a SR. Najpopulárnejšie počítačové produkty na trhu. Informačné technológie v strednej Európe. Plány Oracle na rozvoj telepredaja.