Stavebníctvo Analýza odvetvia
Slovenské stavebníctvo po niekoľkých rokoch stagnácie zaznamenalo mierne zlepšenie. Prehľad vývoja stavebnej produkcie a počtu pracovníkov v stavebníctve. Porovnanie odvetvového indexu CP Stavebníctva s celotrhovým indexom SAX. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného sektora: Váhostav, a.s. Žilina, Inžinierske stavby, a.s. Košice, Cestné stavby, a.s. Košice, Hutné stavby, a.s. Košice.