Veľká ekonomická encyklopédia - Beňová, Elena
Recenzia publikácie Veľká ekonomická encyklopédia. Výkladový slovník A-Ž. Bratislava, Sprint 1996, 614 str. Veľká ekonomická encyklopédia je dielom niekoľko desiatok odborníkov z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Pokrýva celú škálu hesiel z makro- a mikroekonomických disciplín vo vzťahu k domácemu a zahraničnému ekonomickému prostrediu. Obsahuje hospodársku charakteristiku krajín sveta, osobnosti ekonomického života, medzinárodné ekonomické organizácie. Pojmy obsahujú anglické, nemecké a ruské ekvivalenty.