Verejný sektor - Reiselová, E.
Z obsahu: Mimovládne organizácie pôsobiace v sociálnej sfére dostanú v tomto roku od štátu 150 mil. Sk. Občania Slovenska prijímajú činnosť tretieho sektora pozitívne. Krédo združenia Návrat: starostlivosť o opustené deti v náhradných rodinách.