Sociálno-ekonomické postavenie rodiny. 1
Vplyv spoločensko-politických zmien začiatkom 90. rokov na demografickú situáciu na Slovensku. Orientácia populačného správania obyvateľstva. Sociálna situácia rodín. Sociálna politika štátu.