Kolektívne investovanie na Slovensku - Lachkovič, R.
Vývoj kolektívneho investovania na Slovensku. Zakladanie podielových a investičných fondov a ich súčasný stav. Vývoj kapitálového trhu na Slovensku. Trhová kapitalizácia cenných papierov.