Informační systém pro řízení podniku Problémy implementace - Blažek, V.
Rozvoj informačných systémov (IS) pre riadenie podniku. Negatívny vplyv nárastu IS, problémy s ich implementáciou. Atribúty neúspešných projektov implementácie IS. Kritické faktory, ktoré upozorňujú na nežiaduce smerovanie projektu. Chyby, ktoré sa opakujú pri neúspešných projektoch. Rozdelenie chýb do troch fáz projektu: Fáza výberu dodávateľa, fáza samotnej implementácie, fáza optimalizácie.