Personalistika a trénink v oblasti technické přípravy výroby - Choma, J.
Závislosť firemnej politiky v oblasti personalistiky a školení zamestnancov na zvyšovaní konkurenčnej schopnosti firmy. Nedostatok kvalifikovaných konštruktérov a technológov v strojárskych podnikoch. Nutnosť personálneho obsadzovania útvarov technickej prípravy výroby. Oblasť konštrukcie a TPV ovplyvňuje zvyšovanie konkurencieschopnosti firmy. Úloha školstva a školenia pracovníkov.