Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Cieľom sociálny mier. Akceptácia v európskom meradle. Prezentácia SLOVAKPRO v Ženeve. V zábere aj ochrana ekosystému. Užitočné rozšírenie netradičného sortimentu. Stretnutie s malými a strednými podnikateľmi. Zväz hutníctva, ťažobného priemyslu a geológie SR.