Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Spotrebiteľský optimizmus. Rizikom je vývoj rastu miezd. Strojárska priorita v ekonomike. Európske podnikové rady. Hnací motor nášho strojárstva. Európska šanca chemikom. OTF v Nižnej inovuje. Zväz strojárskeho priemyslu Slovenskej republiky.