Analýza ceny práce. 1 - Klein, M.
Cenu práce, resp. náklady práce s prihliadnutím na rôzne metodologické prístupy k tomuto pojmu možno definovať všeobecne ako súhrn nákladov zamestnávateľa, ktoré v zmysle prijatých záväzkov vynakladá na svojich zamestnancov. Štruktúra nákladov práce. Štatistické údaje mzdového vývoja za 1.-3. štvrťrok 1996. Porovnanie priemerných nominálnych miezd v jednotlivých sférach. Relácie medzi vývojom miezd a niektorými kvalitatívnymi ukazovateľmi v nefinančných podnikateľských subjektoch.