Analýza ceny práce. 2 - Klein, M.
Mzdový vývoj v nefinančných podnikateľských subjektoch za 1.-3. štvrťrok 1996. Zaostávanie produktivity práce v priemyselnej výrobe. Porovnanie priemerných nominálnych miezd v rozpočtovej a príspevkovej sfére. Diferenciácia dynamiky mzdového vývoja z hľadiska štruktúry organizácií podľa vybraných druhov vlastníctva.