Zákon o mzde - Mačuha, Miroslav
Mzdový systém v podnikateľskej sfére. Komentár k úplnému zneniu zákona o mzde. Úplné znenie zákona o mzde s komentovaným výkladom k jednotlivým ustanoveniam. Zákon č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení zákona č. 10/1993 Z.z. o Fonde zamestnanosti SR a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov.