Zákon o sociálnom fonde s komentárom - Kováčiková, E.
Úplné znenie zákona NR SR č.152/1994 Z.z. o sociálnom fonde a zmene a doplnení zákona č.286/1992 Zb. a zákona č.280/1995 Z.z. a zákona č.375/1996 Z.z. Komentár k novele zákona o sociálnom fonde.