Znova vzrastá počet nehôd v podnikoch - Mičková, Ivana
Rozbor pracovnej úrazovosti na Slovensku za r. 1996. Smrteľné a ťažké pracovné úrazy (SPÚ a ŤPÚ). Ostatné pracovné úrazy. Hromadné pracovné úrazy. Prevádzkové nehody. Vývoj pracovnej úrazovosti v SR v období r. 1969-1996. Prehľad výskytu SPÚ a ŤPÚ podľa vekových kategórií za r. 1996.