Nahrávky nepoctivým a chýbajúce informácie - Sviteková, A.
Poznatky z kontrolného dňa v politike zamestnanosti v okrese Spišská Nová Ves, ktorý usporiadal Odborový zväz pracovníkov baní, geológie a naftového priemyslu v spolupráci s Ministerstvom práce a sociálnych vecí a rodiny SR, Národným úradom práce a Úradom pre stratégiu a rozvoj spoločnosti, vedy a techniky v Spišskej Novej Vsi.