Priority trhu práce na rok 1997 - Vančo, S.
Priority trhu práce na r. 1997, ktoré schválil Národný úrad práce s cieľom podporiť riešenie závažných problémov nezamestnanosti v SR. Zvýšenie podielu rekvalifikácií v rámci nástrojov aktívnej politiky trhu práce. Riešenie problému dlhodobej nezamestnanosti a nezamestnanosti v regióne s kriticky vysokou mierou nezamestnanosti.