Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti v Slovenskej republike podľa výberového zisťovania pracovných síl roku 1996 - Čutková, Z.
Štruktúra ekonomicky aktívneho obyvateľstva v r. 1996. Vývoj zamestnanosti za r. 1996 a porovnanie s r. 1995. Pracujúci podľa sociálnych skupín, odvetví, zamestnanosti, veku a trvania nezamestnanosti v r. 1996.