Čo ovplyvňuje pracovný rast? - Dranga, Ľ.
Špecifiká slovenského trhu práce podľa hodnotení a analýz personálnej agentúry Appel Info Work v Bratislave. Údaje získané pri sprostredkovaní pracovníkov. Posúdenie a vzájomné porovnanie úrovne schopností uchádzačov a dôvodov na zmenu zamestnania.