Budúci manažéri z vyspelých krajín chcú motivujúcu kariéru bez toho, aby sa upracovali na smrť
Prieskum medzi študentami ekonomických odborov prestížnych univerzít vo vyspelých krajinách sveta. Názory študentov na ich budúcu kariéru - dosiahnutie vyrovnaného životného štýlu, dobré finančné ohodnotenie, uprednostňovanie medzinárodnej kariéry, osobný rozvoj a rast, viera vo väčší vplyv podnikateľov ako politikov na budúci vývoj.