Tajomstvá efektívnej asistentky. 3 Príloha Hospodárskych novín - Lesayová, Táňa
Pokračovanie krátkej série článkov venovaných sekretárkam a asistentkám. Schopnosť komunikovať - informovať a zároveň prijímať informácie.