Tajomstvá efektívnej asistentky. 4 - Lesayová, Táňa
Lepšie hospodárenie s časom. Príčiny plytvania časom. Ako pracovať s časom. Jasne definovaný cieľ. Prínosy písomného plánovania. Odhad trvania jednotlivých činností. Stanovenie priorít.