Šířící se epidemie - Drabeš, Zdeněk
Úroveň nezamestnanosti v štátoch západnej Európy. Riešenie otázky nezamestnanosti vo Francúzsku: sledovanie vývoja a vytváranie scenárov. Možné riešenia nezamestnanosti: sociálna integrácia a oživenie sociálneho dialógu, individualizácia dopytu po výrobkoch, službách a práci, zabezpečenie hospodárnosti sociálnych nákladov, prírodných zdrojov a finančných zdrojov. Fakty posilňujúce nezamestnanosť. Miera nezamestnanosti v r. 1994 - 1996 vo vybraných štátoch.