Dotácie na teplo sú prejedené... - Balát, A.
Z pracovného pobytu v Holandsku, zameraného na problematiku bytovej výstavby a bytového fondu. Racionálne hospodárenie s teplom. Zatepľovanie obvodových plášťov. Porovnanie so situáciou na Slovensku. Vysoká spotreba tepla. Dotácie.