Pohľad na súčasnú situáciu v bytovej výstavbe SR Príloha Hospodárskych novín
Súčasné problémy bývania v SR. Nedostatok bytov. Nedostatok prostriedkov na nadobudnutie bytu u nebývajúcich. Počet dokončených bytov podľa izbovosti v SR r. 1996. Stav rozostavaných bytov v jednotlivých krajoch. Počet rozostavaných bytov.