Člověk, strůjce úspěchu - Krčová, B.
Obchodná činnosť výrobnej rodinnej firmy Miele v Nemecku zaoberajúcej sa výrobou domácich a rodinných spotrebičov. Konkurentná výhoda firmy: investície do techniky a ľudí. Obrat firmy za r. 1995-1996. Zahraničný podiel obratu. Zahraničný odbyt. Objem vecných investícií.