Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Mudrík, J.
Z obsahu prílohy: EBOR medzi zasadnutiami v Sofii a v Londýne. Pozitívny vývoj Creditanstaltu pokračuje. Dominanta aj s podpisom Váhostavu. Kapitálový trh "očami" banky. Vývoz slovenských výrobkov do Číny pomaly vzrastá. Služba podnikom s bankovou garanciou. Dvadsať rokov výroby bieleho cementu na Slovensku. So značkou Chirana-Prema treba rátať.