Na začiatku roka úsporne
Ďalšia časť údajov zo správy o plnení štátneho rozpočtu Slovenskej republiky za prvý štvrťrok 1997. Bližšie informácie o výdavkoch štátneho rozpočtu: Bežné výdavky. Kapitálové výdavky. Účasť na majetku a úvery. Splácanie istiny.