Najpomalšie dane z príjmu právnických osôb a spotrebné dane
Zo správy o plnení najdôležitejších príjmových kapitol štátneho rozpočtu Slovenskej republiky za prvý štvrťrok 1997. Príjmy štátneho rozpočtu. Rozpočet daňových príjmov. Vývoj z hľadiska jednotlivých druhov príjmov štátneho rozpočtu.