Střednědobá rozpočtová politika v EU a v asociovaných zemích - Vašková, D.
Strednodobá rozpočtová politika v EU a v asociovaných krajinách bola predmetom štruktúrovaného dialógu ministrov financií a hospodárstva členských a asociovaných krajín (Brusel 27. 1. 1997). Podkladový materiál Európskej komisie. Rozpočtová história členských štátov EU. Rozpočtové reformy v štátoch strednej a východnej Európy. Rozpočtové výsledky asociovaných krajín.