Daně ze spotřeby Svět daní. 12 - Kubátová, Květa
Charakteristika nepriamych daní. Dane zo spotreby: dane všeobecné, dane spotrebné. Daň z pridanej hodnoty a jej výhody a nevýhody. Spotrebná daň alebo akcízy. Dane zo spotreby vo vybraných štátoch (Česko, Francúzsko, Nemecko, Švédsko, USA, V. Británia).