Daň z pridanej hodnoty - Zuziková, Alena
Úplné znenie zákona NR SR č.289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona NR SR č.200/1996 Z.z. a zákona NR SR č. 386/1996 Z.z. s komentárom. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 6 perc. Zoznam tovarov, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc.