Daň ze zisku společností - Kubátová, Květa
Teória zo zisku spoločností. Daň zo zisku v Českej republike, Francúzsku, Nemecku, Švédsku, USA a V. Británii. Výpočet základu dane. Sadzby dane. Zamedzenie dvojitého zdanenia.