Jaké jsou současné daňové systémy Svět daní. 8 - Kubátová, Květa
Reformy v daňovom systéme v 80. a 90. rokoch. Daňové kvóty v r. 1993 vo vybraných európskych štátoch. Daňová štruktúra v krajinách OECD. Zavádzanie ekologických daní. Zdaňovanie príjmov a príspevky na sociálne poistenie. Harmonizácia daní.