Kdo je skutečným poplatníkem daní? Svět daní. 2 - Kubátová, Květa
Pokračovanie článku z č. 1/1997 o daňovej teórii. Pojem daňového dopadu. Vplyv elasticity dopytu na presun dane na spotrebiteľa. Vplyv vzťahu medzi dopytom a ponukou po práci na dopad dane na zamestnanca alebo zamestnávateľa.