Nula od nuly pojde? - Pick, V.
Projekt daňovej reformy v Nemecku. Boj proti nezamestnanosti a vplyv na reformu. Daňové príjmy z námedznej práce. Zdaňovanie dôchodkov podľa nového systému. Názor Združenia nemeckých priemyselných a obchodných komôr (DIHT) na znižovanie daní.