Náklady na daňový systém Svět daní. 3 - Kubátová, Květa
Druhy nákladov súvisiace s existenciou daní. Nadmerné bremeno. Dôchodkový a substitučný efekt nadmerného bremena daní. Veľkosť nadmerného bremena. Negatívna strata mŕtvej váhy.