Povinnosti predávajúcich daňovníkov - Mäsiarová, Terézia
Zdanenie špekulatívnych obchodov s nehnuteľnosťami alebo predaj majetku v súvislosti s uplatnením dane z príjmov. Dve skupiny oslobodenia od dane z príjmov pri predaji nehnuteľností z časového hľadiska. Absencia dostatočného kontrolného mechanizmu.