Proč musíme platit daně? Svět daní. 1 - Kubátová, Květa
Teória daní. História, vývoj daňovej kvóty vo V. Británii, Švédsku a USA v r. 1865-1995. Definícia dane. Funkcia daní: alokačná, redistribučná, stabilizačná. Daňové princípy: spravodlivosť a efektívnosť.