Zákon o daniach z príjmov - Pastierik, Vladimír
Úplné znenie zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov a zákona č.386/1996 Z.z., s komentárom k tým ustanoveniam zákona, ktoré boli novelizované. Oblasti, v ktorých sú hlavné zmeny od 1.1.1997. Príloha zákona č.286/1992 Zb. Zatriedenie hmotného a nehmotného majetku do odpisových skupín.