Investičné a podielové fondy Analýza odvetvia
Masový vznik investičných fondov na Slovensku bol podmienený implementáciou kupónovej metódy privatizácie. Na slovenskom kapitálovom trhu sa obchodovaním kontinuálne prehodnocuje hodnota akcií, ktoré tvoria základ portfólií slovenských fondov. Vývoj odvetvového indexu SIP-E. Základné údaje o investičných fondoch vyselektovaných na základe ich významu v rámci odvetvia: Harvardský rastový IF, Creditanstalt - SIF, VÚB Kupón Investičný Fond, Reštitučný Investičný Fond.